Voimahelmet

Aventuriini - vihreä
Vihreä aventuriini tunnetaan parhaiten onnen kivenä. Se houkuttaa runsautta ja auttaa huomaamaan uudet mahdollisuudet ja kannustaa tarttumaan niihin. 

Black stone - matta musta (lasihelmi)
Mustat black stone-kivet ovat syvästi yhteydessä juurichakraan, joka on vastuussa vakauden ja turvallisuuden tunteestamme. Sellaisenaan nämä kivet ovat erinomaisia työkaluja energian maadoittamiseen ja ankkurointiin maahan. Ne auttavat yksilöitä pysymään juurtuneina nykyhetkeen ja edistävät turvallisuuden ja vakauden tunnetta.

Hematiitti - kiiltävä tummanharmaa

Hematiitti, kenties tunnetummin verikivi, on yksi käytetyimmistä maadoittajista. Se on omiaan ihmisille, jotka ovat taipuvaisia haihatteluun ja omissa maailmoissa elämiseen. Hematiitti voi myös rentoutumaan. Se onkin kiitetty kivi unensaannin apuvälineenä. Hematiitti voi olla avuksi myös alakuloisille henkilöille. On kuitenkin syytä mainita, ettei kiviterapia korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Howliitti - marmori
Howliitti on täynnä lempeää energiaa. Se tuo rauhaa ja harmoniaa kantajansa elämään ja auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta. Se auttaa myös päämäärien asettamisessa ja auttaa saavuttamaan tavoitteita.

Howliitti - turkoosi
Howliitti on täynnä lempeää energiaa. Se tuo rauhaa ja harmoniaa kantajansa elämään ja auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta. Se auttaa myös päämäärien asettamisessa ja auttaa saavuttamaan tavoitteita.

Onyx - musta kivihelmi, epäsymmetrinen
Onyx - suomalaisittain Onyksi- antaa voimia, sitkeyttä ja kestävyyttä vaikeissa tilanteissa, sekä äärimmäisen henkisen tai fyysisen kuormituksen kohdatessa. Onyx auttaa pääsemään irti negatiivisista ajatusmalleista ja rajoitteista, jotka kumpuavat peloista. Se auttaa myös vahvistamaan itsekuria ja saattamaan asiat päätökseen. Kiven suojaavista ominaisuuksista on hyötyä esimerkiksi hektisessä kaupunkimiljöössä ja ihmispaljoudessa.

Ruusukvartsi - hennon vaaleanpunainen
Ruusukvartsi tunnetaan parhaiten rakkauden kivenä. Se lisää rakkautta jokaisella tasolla ja vapauttaa seksuaalisuutta. Kivi lisää myönteisiä ajatuksia itseä kohtaan ja kehittää myötätuntoa. Ruusukvartsi säteilee rakkauden energiaa ympärilleen. Ruusukvartsi myös kerää itseensä herkästi erilaisia ympäristöstä tulevia energioita. Siksi se tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen energia palautuu alkuperäiselle tasolle ja jotta kivi voi toimia korkeimmalla tasollaan.

Seepra jaspis - vaaleanpuna-harmaa

Vapauttaa luovuuden. Vaalii emotionaalista tasapainoa ja auttaa mm. unelmien visualisoimisessa. Käytetään usein meditoinnin yhteydessä. Auttaa elämään hetkessä ja maadoittaa. 

Turmaliini - musta ovaali
Musta turmaliini tunnetaan tehokkaana suojelijana, puhdistajana ja maadoittajana. Se suojaa kaikenlaisilta negatiivisilta energioilta ja tunteilta, tyynnyttää mieltä, sekä puhdistaa kehoa, auraa ja chakroja. Tämän vuoksi siitä voi olla hyötyä pelkotiloihin ja ahdistuneisuuteen. Kivi suojaa erityisesti silloin kun ympärillä on huonoa energiaa, valittajia tai energiasieppareita. Turmaliinia kannattaa puhdistaa usein, sillä suojellessaan korun kantajaa se imee itseensä huonoa energiaa.