Toimitusehdot

TOIMITUSEHDOT

Voimassa 12.7.2023 alkaen

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Minna Maria OY (3333793-7). Yrityksen omistaja ja yhteyshenkilö on Minna Mäkitalo (makitalominnamaria@gmail.com).

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteiden tilaus tehdään www.minnamaria.fi sivuston kautta. Mikäli haluat tilata oman kustomoidun tuotteen, tehdään tilaus sähköpostilla osoitteeseen makitalominnamaria@gmail.com.

Tilaus vaatii oikean, voimassaolevan sähköpostiosoitteen, johon tilausvahvistus lähetetään. Verkkokauppa myy tuotteita Suomeen ja ulkomaille.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilatut tuotteet, laskun loppusumman sekä veroerittelyn (alv 24%).

Maksutavat
Verkkokaupassa toimii tällä hetkellä yleisimmät luottokortit kuten Visa, Mastercard, Maestro, sekä American Express ja korttimaksujen lisäksi Google Pay, Apple Pay ja Shop Pay.


Toimitustavat ja -aika
Tuotteiden toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tuotteet seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisen jälkeen, mikäli tuotetta on varastossa. Koska Minna Marialla ei ole kivijalkakauppaa, voi perusvarasto usein olla pieni ja tuotteet valmistetaan tilauksen mukaan. Alle 50 € tilauksiin lisätään postitus 5,90€,  yli 50 € arvoiset tilaukset lähetetään maksutta Suomen alueelle. Mikäli asut Turussa tai lähistöllä, voit myös tiedustella maksutonta noutoa sähköpostilla ennen tilauksen tekemistä. Postipaketit lähetetään Postin kautta.

Vaihto- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä selkeällä tavalla, esimerkiksi sähköpostilla. Saat sähköpostilla tuotteen palautusosoitteen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
-tilausnumero
-tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä
-nimesi
-osoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Palautetun tuotteen summa hyvitetään asiakkaan tilille kuittia vastaan.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli et ole saanut tuotetta, tuote on kadonnut tai vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla makitalominnamaria@gmail.com jotta voimme reagoida mahdollisimman nopeasti. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyhtiökumppanille.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä hintojamme. Viemällä ostotapahtuman loppuun asti sitoudut näihin ehtoihin.